Eno Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Selamlar.. Uzuuun süredir işlerdeki yoğunlukla wow oynamıyordum.. Az önce BC aldım. Wow u kurdum, (us versiyondu bendeki), üstüne burning crusade i kurayım dedim. Fakat bu versiyon sadece eu versiyonla kurulur diyor... US dosyalarıyla EU da oynamak için bir iki dosyada değişiklik yapıyorduk.. Fakat bu dosyalar nelerdi hatırlamıyorum.. Nelerde değişiklik yapmak gerekiyor oyunu EU versiyona çevirebilmek için? Caaaanım burning crusade cd leri karşımda duruyor, seyrediyorum.. ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 US sitesinden dl edip deneseydin keske Eno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 o eu serverlarına girmek içindi realmlist.ftv dosyasının içindeki yere set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com yazıoduk senin dediin olayı bilmiom ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 bu arada topic yılın açıklayıcı başlık ödülü adayı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 us versionu eu olarak oynuodum bende realmlist.wtf klasörünü editleyerek ama snn yapman gereken acc ni upgrade etiikten sonra ya tbc us clientini kurcksın yada wow eu clientini bulcn arkından falan anca o sekilde olur yoksa cakısır clientler bc kuramassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 git sahte wow al bi tane üstüne bc kur olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 us bc kurup realmlist i editlemek aklıma gelmedi hakkaten hiç aquila.. dl etmek te zor gerçi benim bağlantıyla.. olorin, eu versiyonun wow.exe sini edinsem yeterli olurmu üstüne bc kurmak için? yoksa komple eu install mu gerekli? sadece exe yeterli ise, bulmak kolay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 eu client şart git triali indir eno ben de aynı sorunu yaşamıştım başka yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Bende şimdi tbc upgrade yapıcam ama clientim us versiyon, patch yaparken us login oyuna girerken eu login yapıyodum. Şimdi us tbc yi indirsem us client üzerine kursam sonra realmlistten eu login yapsam olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Burdan us tbc yi indirip https://www.worldofwarcraft.com/account/download/clients/pc/wow-burningcrusade-enus-installer-downloader.exe us clientin üzerine kurup,daha sonra realmlist'i eu login e çevirip oyuna girebiliyoruz. Bilgi mahiyetinde şeediyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 hiç patchlnmemiş us clienta tbc kurabiliyosun mpqeditor ile ama tbc sonrası patchlerde hata verıyo bende tbc gelene kadar hep bu yontemle oynadım ama el mahkum ya EU wow client download etcen yada US tbc indirip us clientın ustune kurup devamlı us patchlerle güncelleyerek oynuyacaksın ama ilerde daha once oldugu gibi yok ispanyol dil patchi diye adamlar 2.1.0 ken EU yu 2.1.1 yaparlarsa sakatlık oluşabiliyo. [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 08:58 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar