Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US versiyon WoW üzerine EU versiyon BC kurmak. Yada US versiyonu EU gibi çalıştırmak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar..

Uzuuun süredir işlerdeki yoğunlukla wow oynamıyordum.. Az önce BC aldım. Wow u kurdum, (us versiyondu bendeki), üstüne burning crusade i kurayım dedim. Fakat bu versiyon sadece eu versiyonla kurulur diyor...

US dosyalarıyla EU da oynamak için bir iki dosyada değişiklik yapıyorduk.. Fakat bu dosyalar nelerdi hatırlamıyorum.. Nelerde değişiklik yapmak gerekiyor oyunu EU versiyona çevirebilmek için?

Caaaanım burning crusade cd leri karşımda duruyor, seyrediyorum.. ühü
Mesaj tarihi:
o eu serverlarına girmek içindi
realmlist.ftv dosyasının içindeki yere set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
yazıoduk senin dediin olayı bilmiom ama
Mesaj tarihi:
us versionu eu olarak oynuodum bende realmlist.wtf klasörünü editleyerek ama snn yapman gereken acc ni upgrade etiikten sonra ya tbc us clientini kurcksın yada wow eu clientini bulcn arkından falan anca o sekilde olur yoksa cakısır clientler bc kuramassın
Mesaj tarihi:
us bc kurup realmlist i editlemek aklıma gelmedi hakkaten hiç aquila.. dl etmek te zor gerçi benim bağlantıyla..

olorin, eu versiyonun wow.exe sini edinsem yeterli olurmu üstüne bc kurmak için? yoksa komple eu install mu gerekli? sadece exe yeterli ise, bulmak kolay..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bende şimdi tbc upgrade yapıcam ama clientim us versiyon, patch yaparken us login oyuna girerken eu login yapıyodum.

Şimdi us tbc yi indirsem us client üzerine kursam sonra realmlistten eu login yapsam olurmu?
Mesaj tarihi:
Burdan us tbc yi indirip
https://www.worldofwarcraft.com/account/download/clients/pc/wow-burningcrusade-enus-installer-downloader.exe
us clientin üzerine kurup,daha sonra realmlist'i eu login e çevirip oyuna girebiliyoruz.
Bilgi mahiyetinde şeediyim dedim.
Mesaj tarihi:
hiç patchlnmemiş us clienta tbc kurabiliyosun mpqeditor ile ama tbc sonrası patchlerde hata verıyo bende tbc gelene kadar hep bu yontemle oynadım ama el mahkum ya EU wow client download etcen yada US tbc indirip us clientın ustune kurup devamlı us patchlerle güncelleyerek oynuyacaksın ama ilerde daha once oldugu gibi yok ispanyol dil patchi diye adamlar 2.1.0 ken EU yu 2.1.1 yaparlarsa sakatlık oluşabiliyo.

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 08:58 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...