Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n72 telefon rehberi sorunları

kingpin

Öne çıkan mesajlar

• Admin
hayırlı olsun bir aralar aldım alıcam derken sonra vazgeçmiştim n72 den, telefon cok güzel fonksiyonları falan baya hoşuna gidicek

data kablosu var ise bilgisayara aktarıp sonra geçirebiliyorsun diye biliyorum

bende benzer bir işlem olarak nokia 6230 daki 130 kadar sms i bilgisayara aktarmak istiyorum ama nası yapıcam bulamadım.
tek yol data kablosu oda baya tuzlu idi alsam değer mi arada kaldım alternatif bir yöntem bulana kadar bekliyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

sağolasın, data kablosu varda n72 den pc'ye bişey aktarmak için n-gage te smartvcard diye bir program vardı daha doğrusu s60 serilerinde olan direk export ediyordun bütün rehberi, ancak n72'ye kuramıyorum bunu ne yapıcam bilmiyorum uyuz oldum 212 tane numara da tek tek yazılmaz ki :/
Sosyal ağlarda paylaş

eğer mesajlar hafıza kartındaysa kart okuyucu bul 1 adet sonra aç hafıa kartını gizli dosyaları göster de system diye bir klasör olacak ona gir mail klasörünü kopyala olur heralde...

rehber olayına gelince 2 şekilde yapılabilir ;

data kablosu takıp Pc ile senkronize edeceksin(daha önce yapmadım)

yada turkcell in bir uygulaması vardı rehberi kaydediyordu kendi imkanlarında tekrar ordan çekebiliyorsun...

yada tel. hafızasından kart a kopyala n-gage de mmc girişi vardı...o kartıda n72 ye tak ordan al...

uzun oldu biraz ama :))
Sosyal ağlarda paylaş

herneyse sim rehberi 120 kişi alabiliyormuş gereksiz kişileri sildim sayalım, ancak sim rehberine kayıt için puk istedi 3 kere salladım bloke oldu puk2 falan istiyor ne yapıcam :)

edit:netten falan herhangi bir şekilde öğrenme imkanım yok değil mi hattım çok eski çünkü puk ların yazdığı kağıdı bulmam imkansız...

[ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 12:53 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sheref çok sağol bu kadar kolayken ne kasıyoruz programdı zarttı zurttu onu anlamadım heh

edit:moriq yarım dönemde hazırlık geçtim yani yaklaşık olarak 7-8 telefon kâra soktum babamı bırakında alsın :D

[ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 00:24 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...