kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 merhaba, babam süpriz yapmış n72 almış güzel oldu yıllardan beri takoz n-gage'i kullanıyordum :) ancak bi sorun var n gage teki rehberi n72 ye nasıl kopyalarım herhangi bir yolu var mı yoksa tek tek elle yazıcam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 hayırlı olsun bir aralar aldım alıcam derken sonra vazgeçmiştim n72 den, telefon cok güzel fonksiyonları falan baya hoşuna gidicek data kablosu var ise bilgisayara aktarıp sonra geçirebiliyorsun diye biliyorum bende benzer bir işlem olarak nokia 6230 daki 130 kadar sms i bilgisayara aktarmak istiyorum ama nası yapıcam bulamadım. tek yol data kablosu oda baya tuzlu idi alsam değer mi arada kaldım alternatif bir yöntem bulana kadar bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 sağolasın, data kablosu varda n72 den pc'ye bişey aktarmak için n-gage te smartvcard diye bir program vardı daha doğrusu s60 serilerinde olan direk export ediyordun bütün rehberi, ancak n72'ye kuramıyorum bunu ne yapıcam bilmiyorum uyuz oldum 212 tane numara da tek tek yazılmaz ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 eğer mesajlar hafıza kartındaysa kart okuyucu bul 1 adet sonra aç hafıa kartını gizli dosyaları göster de system diye bir klasör olacak ona gir mail klasörünü kopyala olur heralde... rehber olayına gelince 2 şekilde yapılabilir ; data kablosu takıp Pc ile senkronize edeceksin(daha önce yapmadım) yada turkcell in bir uygulaması vardı rehberi kaydediyordu kendi imkanlarında tekrar ordan çekebiliyorsun... yada tel. hafızasından kart a kopyala n-gage de mmc girişi vardı...o kartıda n72 ye tak ordan al... uzun oldu biraz ama :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 n-gage de rehberındekı butun numaraları sırayla sımkarta kaydet dıceksın , sonra n72ye takıp sımkartı sım rehberını kopyala yapıcaksın... bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ben ne dedim !!!!!111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 yeto iyi güzelde 212 tane kayıtlı numara var sim hafızası o kadar kaydetmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 herneyse sim rehberi 120 kişi alabiliyormuş gereksiz kişileri sildim sayalım, ancak sim rehberine kayıt için puk istedi 3 kere salladım bloke oldu puk2 falan istiyor ne yapıcam :) edit:netten falan herhangi bir şekilde öğrenme imkanım yok değil mi hattım çok eski çünkü puk ların yazdığı kağıdı bulmam imkansız... [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 12:53 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 turkcell'I arıcaksın , hat sahıbının bılgılerını ıstıcekler senden , unutmadıysan soylıceksın sonra da sana puk'unu vercekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 64kbit yeni avea kart felan bul 250 tane numara alıo önce ona kopyala sonra aktar n72 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Kutudan cıkan pcSuit i kur ordan devamı zaten yaparsın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 evet uğraşacağına 64 kb avea kart bul :P bende var mesela ama bumaram çok güzel satılık bu arada :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 532'li numara değiştirmem ;D edit: neyse ya zamanla oturur nabalım :/ [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 13:55 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 nokia n serisi genelde birbirine benzediği için n80 deki durumu anlatayım ben... Menü- Ayarlar- Aktarma diye bir dosya var onu aç. ondan sonra bluetooth'dan yada kızılötesinden bul ngageini, seç ngage'den onayla, içerisindeki herşeyi kendine çekecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ulen ne babalar var be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 sheref çok sağol bu kadar kolayken ne kasıyoruz programdı zarttı zurttu onu anlamadım heh edit:moriq yarım dönemde hazırlık geçtim yani yaklaşık olarak 7-8 telefon kâra soktum babamı bırakında alsın :D [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 00:24 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar