Pluton Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 merhaba arkadaşlar. Biliyorum çok soru soruyom bu aralar ama şey sorcaktım. Google'dede aradım bulamadım. Siteyi UTF-8 uyumlu nasıl yapıcaz. Mysql kullanmıyorum. [spo][/spo] Burayı UTF-8 yaptım ama yinede görünmede karakterler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 çıkmayan karakterler neler? çünkü o değişikliği yaptığın zaman utf-8 oluyor kodlama. ama browser ayarlarından da "otomatik seç" aktif olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 aynı zamanda sayfalarını utf-8 olarak kaydetmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 türkçe karakterler çıkmıyor mesela, sonracıma fontlar büyüdü böle acayip bişiy oldu phpleri okumaz oldu [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 22:58 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar