ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Arkadaşlar.. Saksafon hakkında bilgi alabilir miyim.. İstanbuldayım aranızda çalan var mı? Ne çeşitleri var Saksafonun , nereden ucuz bulunur başlamak için.. Hatun kişilik olarak nasıl bir saksafon almalıyım hangi markası iyidir... Bilgi verebilecek olan var mıdır saksafon hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 İşin uzmanına sormak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Ben alto saksafon çalıyorum Bill amcam gibi. Ben kendiminkini 5 sene kadar önce Amerika'dan ikinci el almıştım, markası alman, pek ünlü deil. Sana Yamaha önerebilirim, herhalde şu an heryerde bulabileceğin en kaliteli saksafon odur. Tabi fiyatı pek ucuz deil. Uzun süredir dışarıda saksafon bakmadığımdan sana çok detaylı bilgi veremiyorum pardon. Şahsen saksafonun en sevdiğim özelliği sadece doğaçlama yaparak çalındığında bile inanılmaz güzel müziğin yaratılabilmesidir. Saksafon çalarken, özellikle jazz parçalarda, hiçbir müzik aynı şekilde çalınmaz, içinizden geldiği gibi müziği süsleme özgürlüğünüz vardır. Ayrıca öğrenirken de, 4-5 sene deneyimden sonra da hiç sıkılmadan çalabileceğiniz bir ensturman. Alto saksafon, sesiyle, görünüşüyle ve taşınabilirliğiyle benim en sevdiğim saksafondur. Ayrıca tenörün de sesine bayılırım fakat alto birbaşkadır bence. Zamanım kısıtlı kusura bakma, sonra daha çok bilgi verebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Çok sağol =) sen hangi şehirdeydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 argo dağarcığımızdaki bi takım deyimlerden ötürü saksafon türkiyede asla yaygınlayaşmıcak bence :p bizim okulun müzik klübüne bi tip gelip ben saksafon çalıyorum demiştide nası taşağa sarmıştık hiç unutmam :P adam bidaa gelmemişti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 iste sizin gibi adamlar yuzunden turkiyede hicbirsey ilerlemiyo muhabbeti yapmak istedim ama gerek yok ehaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ben de topici gördüm kimin açtığını gördüm falan bi an heveslendim noluyor burda gibisinden ama =( biri satıyo falan sandım yani yoksa alıp penthe yollayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Forum Wars olayinin bokunu cikardik Sly Efendi. Heather Brooke bu isin virtuozudur bu arada, mutlulugu uzaklarda aramamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 heather brooke a saygımız sonsuz, çok katkısı oldu bu alanda. saxophone dan saksafon olarak geçmiş evet doğru şimdi baktım da. [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 04:39 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar