Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metin Uca Cumhurbaşkanlığına aday

Voys

Öne çıkan mesajlar

valla destek olmadan aday olamaması lazım yoksa cem uzan da çıkar adayım der, bizim kapıcı da çıkar adayım der yani sonu yok.

metin uca'yı biraz dinledim makina programında. adamın aday olma amacı seçilmek değil direkt olarak. seçimlere cok kısa bir süre kalmasına ragmen kimin aday olacagı bile belli olmayan dendirikten bir iktidarımızın olması herkesin oldugu gibi onun da canını sıkmış ve biraz da protesto amaçlı bir adaylık koymuş ortaya. yalnız böyle giderse gerçekten seçilicem galiba çünkü tek aday benim hala kimse çıkamadı karşıma gibi laflar etti o gece. iyi de etti valla.

seçilirse eğer bence mantıklı bir şekilde yürütür işi. modern bir türkiye için genç ve kültürlü bir zihniyetin faydalı olabileceğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Radikal de Salı günü Hakkı Devrim köşe yazısında yazıyordu bi yerlerdeyemek yerkenöylebi konuşmuşlarmış gerçeklik payını bilmiyorum tabi Politika işi sakat bi iş Metin Uca ortamı yatıştırmaktan çok tartışmaları körükleyenbir kişi kafa yapısını her ne kadar çok sevsemde pek iyi bir karar değil gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...