Giovanni Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Arkadaşlar çok elzem bir sorunum var ki bu konuyla ilgili bir şeyler bulmam lazım var mıdır kaynak maynak hazır essay vesaire ya da bana yardımcı olabilecek biri ? Gerçekten çok zor durumdayım teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Kredi kartlarının faydaları veya zararları. Kredi kartlarının gelecekteki hali, yerine başka şey geçebilir mi? şimdilik bunlar aklıma gelenler. Birincisi ile yazarsın baya bişeyler gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Asal sayilar ve islemci gucu... Acaba quantum computing gercek olacak ve kredi kartlari kirilabilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ben sana cok daha iyi bir konu soyliyim AMEX BLACK dunyanin en zenginlerinin kredi karti AMEX BLACK :) Baslikta Amex Black The card of the Richie Rich :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 which i have :P al bak buralari karistir yardimci olur.. bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar