Giovanni Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Arkadaşlar çok elzem bir sorunum var ki bu konuyla ilgili bir şeyler bulmam lazım var mıdır kaynak maynak hazır essay vesaire ya da bana yardımcı olabilecek biri ? Gerçekten çok zor durumdayım teşekkürler şimdiden.
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Kredi kartlarının faydaları veya zararları. Kredi kartlarının gelecekteki hali, yerine başka şey geçebilir mi? şimdilik bunlar aklıma gelenler. Birincisi ile yazarsın baya bişeyler gibime geliyor
riglous Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Asal sayilar ve islemci gucu... Acaba quantum computing gercek olacak ve kredi kartlari kirilabilecek mi?
matama Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ben sana cok daha iyi bir konu soyliyim AMEX BLACK dunyanin en zenginlerinin kredi karti AMEX BLACK :) Baslikta Amex Black The card of the Richie Rich :)
nedanko Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 which i have :P al bak buralari karistir yardimci olur.. bura
Öne çıkan mesajlar