Rilindorlan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 1. The Maelstrom serverında, Lvl 70 Night Elf Male Rogue, Proffs: 310 engineering,375 herb Migration: Açık Epic flying mount: Var BC den önceki tüm factionlarla exalted,bununla birlikte consortiuma da exalted durumda.TüM BC questleri(karazhan giriş questi de dahil) bitmiştir. Acc içinde yine the maelstrom serverinda Lvl 60 Dwarf paladin alt charı vardır. Fiyat=500 ytl -------------------- 2. Xavius serverinda, Lvl 70 Orc Male warrior Proffs:375 mining,361 Axesmith migration:açık epic flying mount:yok Tüm BC questleri bitmiştir.Karazhana girebilir durumda.5 kişilik inslerden alınabilicek en iyi tanklık ve dps itemlerine sahiptir.1000 gold parası vardır. fiyat:400 ytl ----------- Charlar lvl 1 den beri kendi oynadıgım karakterler.oyunu bıraktıgımdan dolayı,2 acc yide satmak istiyorum.Belirledigim fiyatlar bunlar.Aşağısına satmak istemiyorum.Çok pahalı,bu kadar edermi vs vs gibi mesaj atmayın lütfen.Eğer gerçekten ilgileniyorsanız özel msg dan ulaşırsanız daha detaylı bilgi verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ikisinin de fiyatı 200 er oldu.ilgilnenler mesaj atsın plzzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 özel mesaj attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ö.m attım. bakınız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar