DoubleW Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 lvl: 67 ( 68e kadar restli) ırk: NE ( female ) server: Frostwhisper transfer durumu: transfere açıktır meslekler: skinning 352, leatherworker 320. gold durumu: 600gold parası var, epic %100 mount , zaten lvl 68de uçabileceği için ayrıca mount almaya gerek yok. şuanda 1.5k attack powerı vardır, ve %28 crit şansı, ayrıca bear form için str itemleri ve defensı artıran itemler in yanında heal itemleride son derece iyidir.. isediğim char; lvl: 67+ ırk : ırk önemli diil ama ALliance olması daha iyi server: EU PVP olmalı transfer durumu: transfere açık olmalı class: mage istiyorum özellikle mage, shaman veya paladin ( Blood elf olursa büyük tercih)tercihimdir..olmazsa hunter veya sadece UD rogue olabilir! sonra sırayla warlock.. istanbulda oturuyorum, bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz Takas ta tüm bilgiler vericem cd key, gizli soru cevap, ve mail! aynı şekilde tüm bilgileri isterim , sorun olsun istemiyorum. istanbul dan yüzyüze takas daha rahat olur 2 taraf içinde. Not: hala lvl kasılmaktadır.( 68e yakın char ) Satılık fiyatı: 250YTL ( öncelik olarak takastır ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 lvl 68 oldu druid, ayrıca kuşta olabiliyo artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 lvl: 68 ( 69a kadar restli) ırk: NE ( female ) server: Frostwhisper transfer durumu: transfere açıktır meslekler: skinning 352, leatherworker 320. gold durumu: 737 gold parası var, epic %100 mount . şuanda 1.5k attack powerı vardır, ve %28 crit şansı, ayrıca bear form için str itemleri ve defensı artıran itemler in yanında heal itemleride son derece iyidir.. istanbulda oturuyorum, bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz TAKAS & FİYAT : 240YTL . Takas düşünmüyorum sadece satılıktır. Not: hala lvl kasılmaktadır.( lvl68 oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Verdigin mailden ulasamadim sana tekrar kontrol edebilirmisin. yanlis yazilmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 pardon arkadaşlar yazmayı unutmuşum char satıldı, ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar