odchu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Uff anlatması da dert, Hani panayır vb.lerinde olur, kartondan mankenlerin kafası alınmıştır, sen kendi kafanı yerleştirirsin oraya da foto çektirirsin, anı olur, mutlu mesut eder seni.. herneyse anlatabildim sanırım, böyle bir şey hazırlamam gerekiyor şenlik için de hiçbir fikrim yok nereye gidebilirim... Ankara'da nerde yaptırabilirim böyle bir şey ?? yardım edebilirseniz sevinirim. bir de bunun bir adı var mı? önce bi adını ögrenebilirsem daha kolay ararım. :)) [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 12:36 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 adı şey işte Kafamızı yerleştirip de foto çektirdiğimiz zavazingolar başka ne adı olcak :) ps: zavazingo, zamazingo olcak normalde ama deiştirmedim :P [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 13:20 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ee.. evet zamazingoymus, bi yasima daha girdim ^^ bu arada uP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar