heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 millet ben bi wow char alacağım warrior 60+ olması lasım ayrıca tbc kesin açık olması lasım verebileceğim en fazla 140 milyon karakterini satmak isteyenler [email protected] a eklesinler tşkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 akadasım burda bu işler için yıllardır kullandıgımız bir bölüm var konunu oraya ac burası alım satım yeri deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 40 kagat ilk oyun desek bi tbc de bi 50 dielim etti 90 yani 60 level i gecmis warrior a sen 60ytl mi deger biciyosun emege saygi terazilere tik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 tbc 70 wow 40 lira eder 110 zaten be canim o paraya ben birsey satmam sana zaten zor bulunuyor TBC masrafini kurtarmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 yine buna benzer bir topic görmüştüm başka forumlarda adam diyordu ki warlock arıyorum full t4 olucak profflar max epix flying mount olsun maximum 100 ytl veririm pm atın.. sonra ben bişi yazmadım zaten her yazan küfür ediyordu yavrucağa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar