Cooldragon Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Selam Ben oyunun cdlerini kaybettim. Şu an tekrar oynamaya karar verdim. Istanbul avrupa yakasında oyunu ve yamaları bulabileceğim bir yer var mı? İnternetten indirmek istemiyorum malum kampanya bitti internet 256K oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Yazıcıoğlu'nda oyun vardır da patchli bulacağını zannetmiyorum. [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 15:18 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 oyunun bi yerden sahtesini bulsan da olur sanırım, hiç mi arkadaşlarında falan yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 bende sahtesi var ama patchler yok mesela patchlerde varda cd lerde değil aslında veririm ama çok uzağım iskenderundaym :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 İnternet cafeden direk dvd'ye çektir(2 tane yada 3). Ben cd'lere dokunmadım.Direk ağdan çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Cd mi? Open betada kurduğum client hala bendeki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 account management bolumunde wow classic ve wow bc downloadları var 3gb bırak gece ceksın ugrasma cafeydı dvdydı parayla almaydı falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Bide şöyle bir konu var.Bazı oyunlarda başka bir bilgisyardan oyununun kurulmuş halini kopyalayınca registerde kayıt olmadığı için ek paket kuramıyorsunuz. WoW BCde böyle bir sorun var mı? Varsa nasıl aşılıyor. Ayrıca oyunun orjinal cdlerininden oyunu kurusam pachleri kurmadan BCyi kırabilir miyim? Kuruncu bi daha normal WoWun pacthlerini indirip kurmakla uğraşmam gerekecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 yanlış hatırlamıyorsam ki hatırlamıyorum var... hatta dendiğimde oyunu bile açamamıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 patchleri kurmadanda bc yi kuramazsın... bc de bir nevi patch.. [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 21:59 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar