druenler Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 aradim mamafig bulamadim, daha once acilmamis sanirim. var mi oynayanlar burada? bi DURID yaptim onu kasiyorum su aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 benim bi night elf druid'im var level 25. Soulsick nickinde. ama oynamıyorum arkadaş zoruyla başladım o serverda. hem serverın population ı cok dusuk hem de ally olmak inanılmaz sıkıcı. hele bir de uzun kulaklıysanız. [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 22:41 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 merhaba. benim 70 shamanım var bu realmde. shadowian. belki görmüşsünüzdür. HammerOfHorde guildinin de officerıyım. her hangi bir konuda yardım ihtiyacınız olursa burdan veya oyundan mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 EU Spinebreaker serverdan L70 warrior Tauren oynuyorum. Kendi guildim vardır. oLympos guild = www.olympos-guild.com EU Spinebreaker serverdaki horde tarafında bir horde karakteri açtıktan sonra efendi olan milletle sohbete doyuramayacağınızdan emin olabilirsiniz. Bu serverdaki birbirimize karşılıklı saygı duyuyoruz. Efendi olan Türk oyuncuların çoğunluk olduğu temiz EU serverlardan bir tanesi Spinebreaker'i oynamanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 hala bu servera aciliyor free migrate bi dolduramadilar :D bi de horde ally orani superdi 1 ally basina 50 horde dusuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 benim de 70 shamanim var horde side da, forvelin. kthxbai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 benim shammy güntülü oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Resmen ölü bir başlığı hortlattığımın farkındayım fakat merak ettim bu realmde oynayan türkler hala devam etmekte mi, genel olarak realm progressi, puglar nasıl ve bu realm migrate etmeye değer mi arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Horde'da char kasıyorum. STV'de 1 kere ally tarafından ganklenmedım. Böylece anlıyorum ki ally çok az :). Horde guildleri sağlam ama baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ufurukcuhoca die lockum var burda şu an. dün guildle bi sorunlar yaşadık çıktım. o yüzden guild tavsiye edemem. ama horde düşünüyorsanız ve world pvp den beklentiniz yoksa ve hatta hardcore raid beklentiniz yoksa (yani tüm bossları hard mode kesecem ben aga demiosanız) güzel bi realm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar