Mavi Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Bugün samsung hard disk aldım. Kasayı açıp 2. hard disk (slave) olarak taktım. Jumper ayarını da kitapçığında gösterdiği şekilde slave olacak biçimde ayarladım. Eski hard diskimi yani xp yüklü olan hard diskimi bios master olarak gördü. Yeni aldığım hard diski ise Slave olarak gördü. Burada sorun yok. Bilgisayar açıldı. Xp yeni donanım bulundu diye uyarı çıkarttı sonra donanımınız başarıyla kurulmuştur dedi. Bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklerden -aygıt yöneticisi- ne baktım ve 2 hard diskide orada gördüm. Sonra Bilgisayarımı açtım ama eski hard diskim duruyor hala. Yani C ve D. (bölümlemiştim) Yeni hard disk yok. Ne yapabilirim ? ( Hard disklerim IDE ) [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 21:36 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Problem çözülmüştür. Mirage çok teşekkür ederim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar