Androner Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 eskiden cnbc-e'de dilbert'ı gösterirlerdi, hastasıydım o çizgi film'in şimdilerde yok. nereden izliyebilirim, ya da vcd'sini nerden bulabilirim? ilginize şimdiden teşekkürler..[hline]Her şey düşündüğün gibidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 harbi nooldu ona gerçi ben dilbert ı diil dogbert ı merak ediyorum :)[hline]I scream without a sound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 :D zaten dogbert mi dilbert'in köpeği, dilbert mi dogbert'in belli değil. Dogbert: bundan sonra dünyadaki tüm diğer önemli günleri bir gün altında birleştiriyorum, dogbert günü ... :D[hline]Her şey düşündüğün gibidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 bütün bölümlerini gösterdiler zaten, ve bitti... vcd,dvd sini tr.de bulabiliceğini sanmam... amazon.com da fln ara bi istiyosan, olmazsa yurtdışından sipariş edrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar