MadOrca Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Name: Ellianore Race: Human Gender: Female Class: Mage (arcane / frost) Level: 70 arkadaslar ihtiyactan accountumu en kısa zmanda satmak istiyorum. en son kac para vardi üzerinde hatırlamiyorum ama yalan söylemiyim 300-500 gold gibi bi para, epic kaplan, flying mount (non elite) ve bi cok faction ile reputationı neredeyse revered (1-2 kere girerseniz revered olup heroic seviyeler acilcak), BC de normal instancelardan elde edilebilecek neredeyse en iyi itemlara (mavi tabiki) sahip level 70 mage 'imi satmak istiyorum. ayrıca accountta her tür classtan level 20-30 aralığında karakter bulunuyor (1 tane hunter 38 var) Wow veya BC cdleri olmayanlara cdlerimi de satabilirim, sadece install etmek icin cdsini kullandım, tertemiz duruyor icinde neler var ise. eğer ilgilenen var ise buradan veya özelden msg atsın. düşündüğüm fiyat 350 YTL'dir (bu fiyat gerçekten çok değildir değişik tepkiler vermeyiniz). (cdlerle beraber fiyat farklı olacaktır, almayı düşünen olursa ayrıca konuşuruz) *(İstanbul'da oturan arkadaşlarla yüzyüze görüşüp elden verebilirim, ist. dışındakilere kargo ile yollarım, ayrıntıları konuşuruz zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 350 gayet uygun bence, millet kaçırmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 300 YTL ye inmis bulunuyorum, ilgilenenlere duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hala satamadım ama inanılmaz nakite ihtiyacım var arkadaşlar 250 ytl'ye inmiştir fiyat (wow+tbc bu fiyata dahildir, herşey 250 ytl) ilgilenenler lütfen pm atsın acil! [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:33 tarihinde, MadOrca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 diger yerlere bakmadıgın belli kusura bakma emegiin karşılıgı degil biliyorum ama lvl 70 charları 125 150 ye satiyorlar ve epiclerle insanların zorları var kendilerinden emeklerine yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar