cemad Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Umarım linux-samba guruları vardır aramızda :) keşke sharky burda olsaydı.. Şimdi problemimi şöyle anlatayım. Yapmak istediğim şey linuxte sambayı kurdum folder açıp permissonlarla düzgün bir şekilde windows workgroupa baglayabildim her user windows login oldugunda kendi samba home klasörünü görüyor servera baglanınca burada da sorun yok Userlar kendi folderlarına girdiler ve başkalarının home folderlarını göremiyorlar. Önemli dökümanlarını hep kendi home folderlarına kaydediyorlar böylece yedekleme de çok kolay olacak sadece file serverı yedeklicem. Şimdi gelelim probleme... Bir user kendi home klasöründen bir dosyayı share edebilir mi? Ben kendi home folderımdan sadece 1 dosyayı ağdaki başka birine paylastırmak istiyorum nasıl yaparım? Dosyayı kopyalayıp başka bi foldera koymak pratik değil herseferinde öyle uğraşılmaz. Bunun var mıdır pratik bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar