Zopik Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Ürün kitapçığı, orjinal cd'si kalemi, usb bağlantılı cradle, şarj cihazı+fiş dönüştürücüsü ve orjinal deri kılıfı ile birlikte gönderilecek. Yurt dışından geldiği için garantisi yok fakat oldukça az kullanılmış ve iyi durumda. Üstünde windows pocket pc 2002 ya da 2003 var. Pek pek farketmiyor ama hemen her türlü pocket pc programını çalıştırabiliyorsunuz. Kesintisiz 7-8 saate kadar müzik dinleyebiliyor ya da en azından bir divx film izleyebiliyorsunuz. Deneme amacıyla bir müzik klibini repeat'e alıp çalmıştım, 2 saatten fazla çaldı kapattım sonra. Bunun yanı sıra şarj bitene kadar ya da alanınız dolana kadar ses kaydı yapabiliyorsunuz. Ben en son 6400 küsür saniyede sıkılıp kapatmıştım deneme sırasında. Wireless sd card takarsanız direk net'e de girebilirsiniz. Onun dışında dahili kızıl ötesi bağlantısı mevcut. Bir çok özelliği var ek olarak, netten direk marka ve model ile ararsanız bulabilirsiniz rahatça. Yeni aldığım 1 gb'lık sd-card ile birlikte satmak istiyorum. Düşündüğüm fiyat 250 YTL. Kargo alıcıya ait. Bu arada satma sebebim maddi sıkıntılar. Memnuniyetsizlik değil. Düşünürseniz tozluraflar __ gmail __ com adresinden ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar