Othranx Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 arkadaşlarla eve çıktık adsl alıcaz mecburen kablo olmadığı için.3 kişi 1mbiti bölüşmek mi yoksa ayrı ayrı almak mı daha mantıklı beyler?
kingpin Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ayrı ayrı nasıl alcaksınız 3 tane telefon hattı bağlayıp herkes kendi internet hattından mı sorumlu olcak iyiymiş :) biraz masraflı gözüküyor ama
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Admin Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Şimdi kendine özel hat çektiren tanıdıklarımda oldu tek hattı paylasanlarda. Ben ogrenci evindeyken 3 kisi 256 sınırsızı paylasıyorduk. 1mbit sınırsız yada 2mbit sınırsız alıp 3 kisiye hubdan paylastırın. Hem daha ekonomik hemde hız acısından cok daha avantajlı olur. Download yapıyor iseniz çektiklerinizi paylasımlı klasörlere alın ve ağdan kontrol edin, başkası aynı dosyayı cekmek için kasmasın. Bazı gunlerde evde tek kisi olur digerleri biryerlere gider hat tamamen o tek kisiye kalır cok avantajlı olur mesela. Herkes aynı anda evde ise ve hız gerektiren islemler yapıyor ise(örnegin birisi web cma acması gerekti digerleri download kasıyorlar, dl kasanlar netlimiterla sınırlandırırlar web cam acan kiside takılmalar olmaz) En ideali bence tek ve saglam bir hat + hub la paylaşım. Ama ev arkadaslarında anlasamıyorsan sürekli tartısıyorsan ne muhattap olcam diyip ayrı hat da cektirebilirsin :) Gereksiz masraf olur.
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Misal ev arkadaşların Knight Online oynayan 3 dingilse ve sen en başta çılgınlarcasına download yapabilmek için sınırsızı seçtiysen, tek hattı kullanmak gayet stresli olabiliyor. Ev Arkadaşı 1 : Abi download mu var ya? Lag'dan yattım yine bak Sitemkar Ben : E birader var tabii download, bir haftadır birşey indiremedik sizin yüzünüzden. EA 2 : Abi kapatıver bi zahmet ya, valla bak boss kesecez Kızgın Ben : Fesupanallah... EA 3 :Olm sana da alalım bi account valla bak, biz kasarız hem seni Cinnet Geçiren Ben : Sigigit!!!
Othranx Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ben guild wars oynamayı düşünüyorum+ download da olacak tabi bi yandan. çok teşekkür ederim yanıtlar için tek hat olucak artık dmk ki.
Ceday Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 en kötü ihtimal, tek hattı herkese eşit paylaştırın, sonucta herkesin kendine hat cekmesinden cok daha ucuza gelir. ama en mantıklısı ortak kullanım, verimlilik acisindan. dl yaparken bi clientın ortalama yedigi bandwith kadar ayırıp, dl hızını sınırlandırın olsun bitsin. nisandan itibaren 2mb bit hatlar oldukca cazip fiyata geliyor.
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 yanima adam bulsam uydu ya geçecem direk 4mb sınırsız daha ne :)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 tek hat alıyorsanız baştan hız konusunu konuşun. herkesin netlimiter kurması gerektiğini bilsinler... rahatsız olan olursa herkes kendi sınırına razı olsun işte. ama normal zamanlarda geniş geniş kullanırsınız.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 biz 3 kişi 1mbit 9gb kotalı kullanıyoz.gayette memnunuz.Tek bi makine download yapıyo hepimiz ondan çekiyoz sora
Öne çıkan mesajlar