dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 dinleyeni var mi? gothic, darkwave tarzinda muzik yapiyorlar, 1-2 sarkilarini dinledim ozellikle dissolve parcasini cok begendim. dinlediklerimden biri: clown en cok dissolve parcasini begendim, canli performansini buldum youtubedan. serpentine gallery albumunün adi, clown da ayni albumden. 99 albumlerini ilk dinlemistim ama bu 2 sarkidan sonra, bu albumu de edinmeyi düşünüyorum. tavsiyelere acigim diger albumleri konusunda. bu arada, okuduguma gore grup dagilmis, vokal abla[tina root] kendi projesine donmus, onun da adi tre luxmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Cok gotiksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Sans eseri dirty dog isimli parcalarini bulmustum.Hosuma gitti, (tek sarkiya gore konusuyorum) begendim ben.Su kota olayini atlatayim indiricem albumlerini. [spo]http://www.youtube.com/watch?v=vIzCS1sZ5Hw[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 said: Cok gotiksin sen de küstahsin mamut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Bir arkadaşım dinliyordu bunu tam " kız " müziği zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 dissolve u dinledim once bjork crawnberries karısımı gibi .. :) iyi live performans clown iyi bir kilp calısması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 vay beğendim çekelim aresten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: Bir arkadaşım dinliyordu bunu tam " kız " müziği zaten. sen dinleme o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Ben zaten indie dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar