Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Yeni harddisk aldım eskisindeki bilgileri aynen yeni harddiske aktarmak için hangi programı önerirsiniz? eski hdd 10gb (2parça halinde) yenisi 40gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 dostan xcopy yapabilirsinde neden windowstan direk yapmiyorsunki?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 cd writerın varsa www.acronis.com/products/trueimage aslında yeni aldığın diski tak bilgisayara, slave olarak tanıt, direk kopyala en kolayından.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 benim bildiğim norton ghost vardı image alıyodun ve sonra direkt larak sistemle birlikte image olarak ve aldıysan kopyalıyor ama ben kullanmadım o programı bana sadece öylemişlerdi. bir uyarıdada bulunayım eğer tam olarak kullanmayı bilmiyorsdan kullanma derim bir arkadaşım image alırken bütün partition ları birleşmişti sonuç olarakda bütün dosyaları gitti[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 www.acronis.com/products/trueimage boot record kopyalıyor. ben uyguladım sorun çıkmadı. önerimi uygulayacaksa programı da anlatabilirim.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bende ghostu tavsiye ederim.hatta genelde temiz ,driverlarıyla birlikte yüklenmiş windowsun imagini alırlar ghost yardımıyla.format yerine imagi koyarsın çok büyük dertden kurtarır bu vesileyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omer_gnr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Norton Ghost siddetle tavsiye ederim[hline]Sometimes I Wanna Kill Sometimes I Wanna Die Sometimes I Wanna Destroy Sometimes I Wanna Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar