Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Yeni harddisk aldım eskisindeki bilgileri aynen yeni harddiske aktarmak için hangi programı önerirsiniz? eski hdd 10gb (2parça halinde) yenisi 40gb
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 dostan xcopy yapabilirsinde neden windowstan direk yapmiyorsunki?[hline]
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 cd writerın varsa www.acronis.com/products/trueimage aslında yeni aldığın diski tak bilgisayara, slave olarak tanıt, direk kopyala en kolayından.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Odune Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 benim bildiğim norton ghost vardı image alıyodun ve sonra direkt larak sistemle birlikte image olarak ve aldıysan kopyalıyor ama ben kullanmadım o programı bana sadece öylemişlerdi. bir uyarıdada bulunayım eğer tam olarak kullanmayı bilmiyorsdan kullanma derim bir arkadaşım image alırken bütün partition ları birleşmişti sonuç olarakda bütün dosyaları gitti[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 www.acronis.com/products/trueimage boot record kopyalıyor. ben uyguladım sorun çıkmadı. önerimi uygulayacaksa programı da anlatabilirim.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Anason Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bende ghostu tavsiye ederim.hatta genelde temiz ,driverlarıyla birlikte yüklenmiş windowsun imagini alırlar ghost yardımıyla.format yerine imagi koyarsın çok büyük dertden kurtarır bu vesileyle.
omer_gnr Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Norton Ghost siddetle tavsiye ederim[hline]Sometimes I Wanna Kill Sometimes I Wanna Die Sometimes I Wanna Destroy Sometimes I Wanna Cry
Öne çıkan mesajlar