chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 forumlarda model arac yapan var mi merak ettim. ben ww2 ucaklari yaparim genelde. eger bu isle ciddi olarak ilgilenen varsa baglantiya gecmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ben warım hatta bi sene önce bi hava tüpüyle airbrush aldım tüp biteli 11 ay oldu hala kompresör arıyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ulan ben de fotomodellik zanettim direk atladım. bursada olup ta tipine vücuduna güvenen varsa icq uma gelsin yardım edebilirim[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: Stefan, 19 September 2003 21:15 tarihinde demiş ki: ulan ben de fotomodellik zanettim direk atladım. bursada olup ta tipine vücuduna güvenen varsa icq uma gelsin yardım edebilirim[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © :-?peki arkadas sen de sevdigimiz bi arkadasimizssin tabi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: WaNTeD, 19 September 2003 21:03 tarihinde demiş ki: ben warım hatta bi sene önce bi hava tüpüyle airbrush aldım tüp biteli 11 ay oldu hala kompresör arıyom :) bulursan haberim olsun:) ne yapiyodun peki? ucak? tank? araba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Şövalye hazırlıyorum bende :) süfer olucak..bitince gösteriririm..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar