Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boy Band

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Ya ufak bir proje için lazım bu bana, acil de lazım öte yandan.

Olay nedir?

Olay şu, boybandleri bilirsiniz, 4-6 kişiden falan oluşurlar, hepsi dans eder belli koreografiye göre, bir de hepsi belirli bir tipi simgeler.

"The Nice Boy" "The Bad Boy" gibi falan.

Bana bu simgeledikleri tipler laızm, yani bu saydıgım nice boy, bad boy dışında neler var bunlarda, biraz olsun açıklamaları falan da olursa iyi olur. En olmadı tipleri yazın, ben devamını falan getireyim.

Acil olduğunu belirtmiştim sanki=)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu boybandlar en çok 90 lı yıllarda türedi Take That tan öncesini almaz isek bir produktor vardı adını unuttum ama onun sayesınde piyasaya bir çok b.band sürüldü..Amaç popüler kültüre yeni bir akım katım insanların dikkatini daha fazla çekmekti ki nitekim başarılıda oldular..
4-5 kişi bir araya gelir gruptan bir kişi onlardan bir adım daha ötedir şarkının çoğunu o söyler..Belli bir dans kareografileri vardır.. Yaş grubuda bellidir 13 yaşından sonraki genç kızlar
Backstreetboys ve N'sync bunlardan en çok patlayanı uzun süre konuşulanı hatta aralarındaki kavga daha popüler yapmıştır bunları...
İyi albüm satışları yaptılar...Konserlerinde bağıran çağıran bir çok kız oldu belli bir süre sora hepsi kendi yollarına gitme seçeneğini kullandılar yine o bir kişi hep üstte kaldı bunun en belirgin örneği N'sync ten Justin Timberlake tir..Kendi başına gayet sağlam devam ediyor diğerleri de birşeyler yapıyor ama....
Bacsktreetboys da dağılma eşiğine geldi ama 2 sene önce yeni bir albüm çıkardılar daha hafif artık daha olgunuz imajı veriyorlardı..Çok fazla tutmadı ama belli bir süre idare etmeleri için gerekiyordu...
Daha sora bunların yerini almak için yeni bir boyband gerekiyordu ve Blue bunun için biçilmiş kaftandı piyasada işi çok güzel yürrütüler gerçek müzik havası vardı eh tipleri de güzeldi sonra Elton John ile düetler yapıldı. Başka ünlü isimlere katılındı...Bunların en büyük destekçiside MTV müzik kanalıydı elbet
İngiltere de ise Westlife vardı yine 5 kişilik boyband bunların müzik açısından daha iyi olduğunu söyleyebilirim çok fazla dans bulamazssın hafif aşk şarkılardır ama nitekim Westlifede Brian McFaddenın ayrılması ile eksik kadro yola devam etti ve albüm çıkardılar tekrardan.
Adı çok fazla duyulmam Q-town gibi gruplarda var...
Ama dediğim gibi en baş Take That olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...