Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FEAR Combat


arcane

Öne çıkan mesajlar

FEAR bildiğiniz FEAR. Güzel bir pazarlama hamlesiyle oyunun gözden kaçan muhteşem multiplayerını bedava dağıtıyorlar, Source öncesi CS gibi.

http://joinfear.com adresinden bir bedava hesap yaratıyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam mailimize cd-key geliyor. O keyi de oyunun menülerine yazıyoruz. Gamespy ağı üzerinden oynanıyor. İlk release v1.07, son sürüm ise v1.08. Nette çeşitli yerlerde mevcut. Ben torrentten çekmiştim.


Düşük pingli bildiğim tek sunucu V-Factor klan sunucusu:
91.102.160.191:27888

Ben listeden bulmuştum ama artık listede çıkmıyor. Hatta o sebeple sunucu genelde boş. Konuyla ilgili forumlarına birşeyler yazdım ama anlamadılar galiba. :P

Neyse, oyun güzel. Mp5 kullanmayın :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AMD +3000 1.8ghz, 6600gt , 2 gb ram ile misler gibi oynuyorum sanırım ram ile performans güzeli ekran kartının başarısı. Böyle keyifli bir oyunu neden kimse oynuyor anlamıyorum atmosferini mi beğenmiyorlar acaba. Ben seviyorum yandan bir adam çıkıyor insanın kalbi yerinden oynuyor eheh ofiste ilerliyorsun acaba o köşede biri var mı o da ne? "contact" bir anda çatışmanın içinde buluyorsun kendini :) CS DoD Quake UT bilimum FPS keyifsiz gelmeye başladı şu oyunun üstüne. Halbuki single playerı öyle pek sevmemiştim meğer marifet multisindeymiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...