arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 FEAR bildiğiniz FEAR. Güzel bir pazarlama hamlesiyle oyunun gözden kaçan muhteşem multiplayerını bedava dağıtıyorlar, Source öncesi CS gibi. http://joinfear.com adresinden bir bedava hesap yaratıyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam mailimize cd-key geliyor. O keyi de oyunun menülerine yazıyoruz. Gamespy ağı üzerinden oynanıyor. İlk release v1.07, son sürüm ise v1.08. Nette çeşitli yerlerde mevcut. Ben torrentten çekmiştim. Düşük pingli bildiğim tek sunucu V-Factor klan sunucusu: 91.102.160.191:27888 Ben listeden bulmuştum ama artık listede çıkmıyor. Hatta o sebeple sunucu genelde boş. Konuyla ilgili forumlarına birşeyler yazdım ama anlamadılar galiba. :P Neyse, oyun güzel. Mp5 kullanmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Eh, haliyle insan 1 seneden uzun süre mesaj atmayınca bölümlerin varlığını bile unutuyor. Olur böyle hatalar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Bende oyun yüklü lakin felaket kasıyor.(P4-2.4 ghz, 1 gb ram, 128 mb radeon 9200) Yeni ekran kartı alınca gelirim oynamaya :P Ha bi de, Xfire kurarsanız FEAR Combat yüklüyse, birsürü server çıkıyor. 1-2 tanesi de Türk serverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 AMD +3000 1.8ghz, 6600gt , 2 gb ram ile misler gibi oynuyorum sanırım ram ile performans güzeli ekran kartının başarısı. Böyle keyifli bir oyunu neden kimse oynuyor anlamıyorum atmosferini mi beğenmiyorlar acaba. Ben seviyorum yandan bir adam çıkıyor insanın kalbi yerinden oynuyor eheh ofiste ilerliyorsun acaba o köşede biri var mı o da ne? "contact" bir anda çatışmanın içinde buluyorsun kendini :) CS DoD Quake UT bilimum FPS keyifsiz gelmeye başladı şu oyunun üstüne. Halbuki single playerı öyle pek sevmemiştim meğer marifet multisindeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 arcane gelmiş O_o, fear'ın mp de güzeldir hakkaten. zamanında demosunu oynayıp sadece mp'si için orjinalini almıştım ama fazla oynamadım =( [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 02:33 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bugün çektim hangi sunucudasınız millet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar