pekaziz Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Ulytau ve Draconian isimli muhteşem iki grupla tanıştım. Orphaned Land ve Wuthering Heights manyaklığına da tam gaz devam ettim. :)
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 topic sadece müzisyenler içinmi yoksa daha mı genel orasını tam anlıyamadım. elektro gitarımla neredeyse hiç çalışmıyorum artık 1 sene önce en azından çabalıyordum içimde heves vardı şimdi sadece vakit geçirmek için arada sırada elime alıyorum. onun dışında long live rock&roll diyorum. 70ler 80ler hayatımın en onemlı parcalarından bırısı oldu.
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paticik kapanmak üzereyken grup kurma çabası içerisindeydik. O zamanlar Moonspell'e feci halde takmıştım. Şimdi ise Lupus Laqueus isimli bir grubumuz var. Başlarda başarısız stüdyolar geçiriyorduk. Fakat sonradan sorunun kaynağını anladık ve düzelttik kendimizi. Eskiden mesela planladığımız bir parçayı çalamazken şimdi 3-5 tane birden başarabiliyoruz. Bu da beni oldukça sevindiriyor haliyle. Grup elemanlarının kafa olması zaten mükemmel ki o kişilerle 5 senedir gece gündüz birlikte olmam da gruba güç katıyor. Şimdi sadece Vocal eksiğimiz olduğunu düşünüyorum. Eskiden klavyecimiz olmadığı için çok büyük eksiklerimiz vardı fakat onu da hallettik =) Iron Maiden, Manowar ve Moonspell çalmaktayız tarz olarak. Fakat her türlü şeye geçebiliriz. Elimizde imkan var yani. Gruba yeni enstrüman ekleyecekmiyiz bilmiyorum =) Dinleme açısından da. Moonspell biraz sıkmaya başlamışken Memorial albümü toparladı durumu. Opeth'e çok feci halde sardırmıştım bir ara. Şu anda deliler gibi eskilerden dinliyorum. Iron Maiden, Manowar, WASP gibi gibi işte =)
Öne çıkan mesajlar