Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce WoW-TBC ?

TambourineMan

Öne çıkan mesajlar

iste harcroe ve casual arasinda iki cesit guild daha avrdi tbc oncesi

biri casual olan ve raid yapan ama cok dikis tutturamiyan guildlerdi

ikincisi ise gamer kokenli olan ama zaman bulamadigi icin casual durumuan dusen adamalrin guildleriydi
arkadaslik daha onemliydi bunanrda ve bizim realme misal 2 tane avrdi bole
TBC de ikisde uctu gitti
casual raid yapamiyan guildlerle hardcorelar kaldi bitek
Sosyal ağlarda paylaş

1.5 senedir WoW oynuyorum ve nedense TBC çıktıktan sonra ve ben rogue umu 70 yaptıktan sonra daha önce hiç hissetmediğim bir bıkkınlık hissettim. 1 ay geçti oyuna dönmek istemedim, nedeni belirsiz...

Belkide TBC WoW un o eski sıcaklığını, büyüsünü benim için bir şekilde kaybettirdi...WoW kesinlikle artık eski WoW deil ama bu iyi birşey mi kötü birşey mi karar veremedim. Herhalde içimden eski WoW'u özlüyorum ki artık oyuna girmek istemiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

TBC, WoW üstüne büyük bir artı. WoW üstüne... 2,5 senelik bir MMO ve kendinden eski oyunların aksine devam ettikçe tadı artmıyor aksine aynı şeyleri yapıyorsunuz. TBC'in oyunu baya bir derleyip toplamış olsada Blizzard'ın massive multiplayer ortamını güçlendirmek için birşey yapmayacağının adeta bir göstergesi. MMO expansionı değil de singleplayer oyun expansionı gibi. Doğru düzgün test etmeden release etmiş olmaları da vaktinde Blizzard oyunlarına zilyon tane patch çıkmasının nedenini Blizzard'ın beceriksizliğine veren arkadaşların sözlerini kanıtlar nitelikte.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bilizzard piyasada oyuncu goruslerini en cok sallamiyan firmadir heralde

beta testerlar gorevlerini yaptilar her hatayi derleyip topladilar oysa bu hatalarin yuzde 80 i release de hala devam ediyordu

bence blizzar TBC yi daha bitirmedi

yuzde 40 i tamamken betaya soktu
yuzde 60 a betada getirip o noktada cikardi

simdi en az bi 4 aydada tamamlamaya calisicak
bunun en buyuk ispati TBC nin sembolu olan illidan in henuz ortalarda olmamasi

su an oynanilan oyun bence asil veta

2.3 de filan belki yerine oturur kanaatindeyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...