Durotan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bildiğiniz güzel ve online süresi fazla olan özel ko sunucuları var mı? şimdi lost soulz indiriyorum fikrimi belirtirim oyuna girince. çünkü usko'nun suyu çıktı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 aynı clientle diğerlerinede girebilirsin bilgi için frmtr ye bakabilirsin önermem ama hepsi orda var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 emin ol oraların suyu daha da çıkık. daha ko nedir bilmeyen insanlar orda 70-90 lvl olup(çoğu serverda 10dk da olunuyo) ortalıkta geziyolar yok gıralım yok agayım diye. bence hiç başlama.eninde sonunda pişman olcan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Orda sadece can sıkıntısına iyi gelen bir 5 gün alabilirsin en fazla. Millet hile hurda işler yapıyor oralardada emin ol.Zamanın varsa usko oyna yoksa can sıkıntısı için seni 5 gün idare eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 girdiğim gibi çıktım. ama sorun şu ki artık usko da kesmez hale geldi beni. dön dolaş uo'cuyum. başkalarının özel sunuculara girmemelerini ben de tavsiye ediyorum artık buradan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bu serverlarda oynamaya değmez bug dolu :D usko dan dahada ucuk hatta tower lar yürüyor ^^ bazılarındada turkce konusanları gm ler hemen banlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 adamlar işi biliyo demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar