Mavi Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 1024/256 Bağlantım var ancak evde 3 tane bilgisayar var. Ben wow veya herhangi bir online oyun oynarken kuzen nete girdiğinde download yapmaya başladığında ping fırlıyor tepelere. Zoom X5 5654 modem kullanıyoruz. Ve modem benim bilgisayarıma bağlı yani tamamen kontrolü bende. Kendi bilgisayarıma bir program kurarak veya modemin ayarlar sayfasından herhangi bir ayar yaparak landa ki diğer makinelerin bağlantısını limitleyebilirmiyim ? Böyle yardımcı bir program falan var mı ? Netlimiter vb programlar o makineye yüklendimi iş yapıyor. Ben kendi makinamdan onların haberi olmadan onların bağlantısını sınırlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Netlimiter'ın 2.x versiyonlarında ağ desteği vardı sanırım. Eğer yoksa SoftPerfect Bandwidth Manager dediğin işi yapıyor. http://www.softperfect.com/products/bandwidth/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Hemen programları kurup deniyorum. Sonucu buraya yazıcam. Şimdiden teşekkürler. Umarım işe yarar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 SoftPerfect Bandwidth Manager' i kurdum ancak programı açtığım gibi benim önüme şöyle bir ekran çıkartıyor. Benim buraya host ip adresini ve şifresini yazmam için önce bu programı karşı makineye kurmam gerekmez mi ? [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Onu programın servisine girmek için kullanıcaksın. Karşı tarafta yüklü olmasına gerek yok yani. Standart olarak host: localhost, şifre boş. Eğer bağlanmazsa modemden 8701 portunu açarak dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 local network olduğundan modemden port açmanın bi anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mavi kendinden utanmalısın , o bağlantı ne öyle (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Ben bu programı kurdum ama çok karışık çözemedim. Kullanan var mı ? ismi : SoftPerfecth Badwidth Manager. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar