Mavi Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Başlık süper daha açık ne yazacağımı bulamadım. Registry düzenleyici bir program var onunla documents and settings ten bişeyler sildim. firefox cookielerinin hepsi silindi, mozilla içinde kayıtlı olan şifrelerim silindi, mozilla temam değişti. utorrent ilk ayarlarına dönmüş bunun gibi bir sürü ayar dağıldı. bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır ? Documents and Settings içersinde geziniyorum ama bişey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 program back up aldı mı değişiklik yapmadan önce; aldıysan onla dönebilrsin işe yarar mı bilmem ama sistem geri yükleme olayı var winxp de onu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Denedim forgiver bir işe yaramadı. tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar