n3mrut Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Üstü çizik şafakları,deviren seneler Çapını bilmeden girdiğimiz işler Harita sonundaki kesik kesik çizgiler Ben bugün sınırımı bildim Arsız arsız düşünceler Pis ve edepsiz hikayeler Yalanla dolu hayaller Ben bugün sınırımı bildim Büyük ve güzel gözlerin Belkide kocaman bir kalbin Evrenler kadar büyük sevgin Ama ben bugün sınırımı bildim Üzmek istemem kimseyi Zira seviyorsa beni Doğru düzgün bilemedim seni Fakat bugün sınırımı bildim Sınırı bilmek yetmiyor Lakin herkez giriyor Bilene kadar tutmadı elim Ben bugün sınırımı çizdim
Villians Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 humm değişik bir havası var biraz uzaklık birazda çaresizlik ama sanki boyun eymişte ehe bari hadi öyle olsun demişssin gibi
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Sınırını biliyorsun da umarım hareketlerin sınırlara göre olur... yani bilmek yetmiyor sadece..
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 "herkez" değil de herkes.. yani herkes olarak yazılır s ile s.. ssss
Öne çıkan mesajlar