Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Lombak okuyucular bilirler Mongolları sitelerinde mp3leri bile var acaba konser yapmayı düşünüyolarmı? :) Veya Cdleri çıkıcakmı Bilen varmı acaba?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 mongollar grubu memet tembel çizer, bülen üstün be bir adet de beat box dan oluşmaktadır... verecekleri en afilli konser (pek şans vermiyorum ama) leman kültürdür olmadı sokakta çalacak ve zabıtaca her zamna olduğu ginbi kovalanacakalrdır[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
smerten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 eheh pek sevmesemde eglencelıktırler cok :) eheh mp3unu cekmeye usendım .. dıalup sux[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father!
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 duyduğum bir şehir efsanesine göre rock n cock da çıkmışlar
Öne çıkan mesajlar