Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 TBMM Genel Kurulu'da 'tükürüklü' kavga TBMM Genel Kurulunda, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Özpolat ile AKP Konya Milletvekili Ahmet Işık arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü CHPli Özpolatın kürsüde konuşurken, o sırada telefonla konuşan AKPli Işıka dönerek, Konsantrasyonumu bozuyorsun, kapat telefonunu uyarısına diye cevap veren Işık arasında kısa bir tartışma yaşandı. AKP'li Işık, CHP'li Özpolat'a tükürünce Genel Kurul bir anda hareketlendi. Oturuma ara verildi. Kaynak:Hürriyet Bu AKP den daha neler görecez bakalım. Lama siyasetçi rules. [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 00:23 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ben meclisin bu kadar seviyesizleştiğini hatırlamıyorum.anaya sövenler,tükürenler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 yok ya hep boyleydi meclis, yuze su atmaca, yumruk atmaca tarzi olaylar hep vardi. tukuren de vardir onceden biz duymamisizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 "seçmece haberler" :) bu arada resmen bu adamlar bizi yönetiyor değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Görüşmeler devam ederken AKP Grup Başkanvekili Faruk Çelik kürsüye çıktı. Bu arada CHPli Mehmet Sevigen laf atınca AKPli Zeyit Arslan,Konuşma lan diye araya girdi. Bunun üzerine iki milletvekili birbirlerinin üzerine yürüdü. Ortalığın tekrar karışması üzerine oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil tekrar oturuma ara verdi. Daha sonra CHPnin önergesi AKPlilerin oylarıyla reddedildi. bu habern devamı eksik almışım konuşma lan kısmını şahana uyarlayın neşenize neşe katın:D [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 00:30 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 canin sIkIlInca ac meclis tvyi izle, evlere senlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ben hatırlıyorum bi vekil bi vekile yumruk atmıştı yumruk yiyen kalp krizi geçirmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Kendini köpek zanneden kedi duymuştum da, kendini lama zanneden milletvekili oldukça yeni birşey... Aynen devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 tükürük protestosu yapalım, çıkalım dışarı kalabalık halinde her yere tükürelim, imaam osurursa cemaat sçar mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 meclisin bole oldugunu hic gormemissen onceden hic haber izlemiodun sanirim. bi onceki hukumette kavga ciktigi icin kalp krizi gecirip olmustu bi millet vekili hegege. akp yanniz iktidar olduu icin fazla kavga cvikmiyor mecliste farkli partiler varken cok daha fazla kavga cikiyodu. sandalye falan atmislardi birbirine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar