Voys Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ya bende bi 2-3 yıldır var bu webcamde kullanmıodum. şimdi aldım arkadaşdan driver yüklüyorum tamam driver yükleniyor hata yok ama çalışmıyor. görüntü de ses de bana mısın demiyor. kullanan varsa 0 dan kurulumunu anlatabilir mi bana? kaçırdğım bi ayrıntısı var kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ya programını kurman lazım herhalde :S cd sini bulamaz mısın bi yerden?? cd den kurmayı denesen daha iyi olur.. hata falan veriyo mu bu arada kamera?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 cd den kurdum zaten, hayır yukluyorum. makina driverıda goruyor. driver doğruda driver. ama kamera çalışmıyor. ne bilgisayarımda çıkıo ne de msn de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 hımm dur o zaman şimdi şöyle yap bakalım.. kameranın cd sini tak, ama çalıştırma ordan bişe.. sonra control paneline gir(denetim amsası yani) ordan donanım ekle olayı var ordan donanım ekle de o şekilde bi devam et bakalım sonanım ekleme sihirbazıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar