matama Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Evet beyler bugun 15 mart karnim acikti :) iyi bir durumcu ariyorum yillarin kardelen(palmiye durumcusu kapanmis) varmi bildiginiz iyi bir tane :) numarasinida yazarsaniz [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 20:24 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 www.yemeksepeti.com nedense link vermedi melet [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 20:25 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Soyak sitesinin karşısında bi dürümcü bilo vardı dehşetti valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 durumcu bey war sahreyıcedid camının karşısında , 4e kdr açık yazıo tabelasında. yani kapanana kadar bayaa bi vaktın war. telefonunu sorucak olursan bılmıyorum ozur dılerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 lunaparkın minibüs tarafından karşısında, dere'nin yanında ''bizim dürüm'' var ki o adam o dükkanı arabada sattığı dürümlerle açtı o derece meşhur. abooooov dürüm var orasıda zincir olma yolunda güzel yemekleri. kendiside lunapark'ın manolya pastahanesine bakan tarafının karşısında. ama www.yemeksepeti.com dan çok rahat bulursun ne istiosan hem promosyonlarda oluyor, hatalı gelirse şikayet ediyorsun yediğin şey bedava oluyor daha sonradan özür içinde bişeyler yolluyorlar. bug arıyorum gece gündüz bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Dürümcü Bey 360 0 360 Gece 04.00'e kadar eve servis. Mis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Dürümcü Bey güzel değil ya.. Dağılıyodu adamların yaptıkları.. Ya da bahşişi beğenmeyip bana öyle yapıolardı full bilemiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Kozyatağı - Atatürk Caddesi'ne yakın var mı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ataturk caddesinde marmaris bufe war ordan cak iki tane kaşarlı durum tamamdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bide ayran gümlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Caddebostan sahilde bir dürümcü vardı asıl, minik bir minibüste yapardı. Küçüktü biraz dürümleri ama tadına doyum olmazdı, nasıl özledim oranın dürümlerini anlatamam. Müdavimi çoktu oranın, vardır bilen belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 atla otobüse ankaraya gel aspavaya git =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Inadina durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Kızılkayalar hamburger var bağdat caddesinde... 11 den sonra sanırım eve servis kapanıyor zaten bilmeyen yoktur... Ama gerçekten sağlam, oranın kaşarlı dürüm dönerine doyum olmuyor ben fanıyım resmen oranın... Gerçi fiyat tuzlu ama olsun haftada bir söylüyorum gayet de iyi doyduruyor... Arıyacam açılsın hele bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar