Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektro Akustik Gitar alımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni bir elektro akustik almak istiyorum görüş alayım dedim. 1000-1400 arası param olacak tam emin değilim.

Gövde olarak cutaway düşünüyorum ve jumbo falan kesinlikle istemiyorum,rahat değil :) Küçük veya orta alacağım

*Takamineleri herkes çok metediyor,ben daha önce takamine çalmadım bilemiyorum ama izlediğim videolarda sesini beğendim. Ama acaba bunun çin malı olmayanlarını nerede bulurum bilemiyorum. EF-261 çok hoşuma gitti

*Cortlar fena değil gibi,elektrom cort ve gayet memnunum. Klavyesi çok iyi ve cortların klavyesi genel olarak iyi oluyor. Üstelik fiyat olarak da hesaplı cort.

*Fender... Ne diyeyim isterdim ama paranın yarısı markaya gidiyor.

*Ovation ve Ibanez hakkında bilgi alabilir miyim?

Bir de 2 sormak istediğim konu var. İlki en ucuzu acaba Tünel'de mi bulurum? Daha ucuzu var mıdır yoksa? (İstanbul)
İkincisi bildiğiniz üçkağıtçılık yapmaya çalışmayan satıcı var mı? (Beni kazıklayamaz ama çok gıcık oluyorum)

[ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 15:45 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bence bu konuda deneme yanılma yöntemlerini uygulamalısın eğer güzel bi para bırakıcaksan o gtara saatlerce her şeyini denemelisin buna satıcılar bişey demiyor en azından izmirde böyle ben anlamam ama bass gtar alırken ben tuşelerim klavyeye çok yakın oluyor gidip tornavıda takımı ile telleri indiriyorum böyle falan sonuç olarak denemek zorundayım sende böyle yap hepsini dene biri sana a der sen a ı beyenmezsin biri b der beyenmezsin onun için sadece kendi isteklerinde olan bi şeyi deneyerek bul..
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Takamine EG510 denedim bir dükkanda çok iyi bir gitar,akustik olarak hele sesi çok doyurucu.
Yamaha Apx 500 ile Takamine eg510 arasında kaldım. Var mı bir fikri olan?
  • Yeni Oluştur...