Sensible Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Doom sevmem fakat Saturnus'e bayılıyorum. Hele bazı şiirsel şarkıları var ki (all alone,for your demons,noir kısmen) onlar muhteşem. Ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 christ goodbye ile for your demons u pek severdim eskiden.hatta dün saturnusu andım bugün de oturdum tekrar dinliyorum geçmişi yadediyorum :=) çok hastası değilim doom/gothic dinleyicisi olarak ama nadiren böyle dinlerim fena değildir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 For Your Demon hala her gün dinlediğim bir parça .. Doom sevmediğim halde Saturnusu oturup dinlerim cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 severek dinleriz. 97 ve 98 albumleri ozellikle cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar