Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Karıncanın Günlüğü


Sensible

Öne çıkan mesajlar

Hatırlarsınız;"bir karafatmanın günlüğü" isimli bir kısa hikaye vardı. Ben de dedim ki "karıncanın da hakkı yok mu onun neden günlüğü olmasın?". Neticede şöyle birşey yazdım.


Bugün yine çok çalıştık. Önceki gün de çok çalışmıştık. Zaten biz hep çok çalışıyoruz. Nedir bu kardeşim! Çalış çalış nereye kadar? Bıktım zaten bu koloniden de. Bikere çok kalabalık. Kraliçeyle bir kere sevişecez diye 9278 kişi sıra bekliyoruz! Kraliçede şişkonun teki zaten. Yemek yemekten ve doğurmaktan başka bişey yaptığı yok. Başka dişi de yok ki anasını satayım,nebiçim sistem bu böyle? Koloninin yarısı eşcinsel oldu! Geçen 5788 Mahmut ile 1262 Mustafayı birlikte gördüm. Görmez olaydım! Siz de mi ulan!
Kaç senedir bu kolonideyiz hala işçi sınıfı olmaktan kurtulamadık. "Sen doğuştan öylesin" diyorlar ama ben inanmıyorum. Yakında bir isyan çıkarmayı planlıyorum. Ah bi başa geçsem de lider olsam bak o zaman nasıl değişecek herşey. Önce şu koca popolu kraliçeyi atacağım. Sonra koloniye ateşli hatunlar getireceğim.
Karıncayiyen Murtaza diye bir dev uğruyor arada bir kolonimize. Şerefsizin teki! 4091Kamil'i de o namussuz yemişti. Birkaç defa savunmaya çalıştık ama bir dil var ki herifte pabuç gibi. Son geldiğinde Süleymanların aşiret ortadan kaybolmuştu. Gerçi Karıncayiyen Murtaza gelmese de kan davasından kaybolacaklardı zaten ya neyse.
Bizim buralarda kavga hiç bitmiyor,tek eğlencemiz de o zaten. Bokböceği Aysel geçen bizim bir arkadaşa yamuk yapmış.Koloniden adam toplayıp ifadesini almaya gittik. Zekeriya sözcü olarak konuşacaktı fakat Aysel onu 3'e bölünce pek birşey diyemedi garibim. Tamam kadına el kalkmaz ama biryere kadar kardeşim! Sen nasıl Zekeriya'yı 3'e bölersin! Bunun üzerine bizde tam dalıyorduk ki grubun 3te 2'si kaçmaya başladı. neymiş efendim? Aysel bok kokuyormuş! Hadi lan ordan.Korkaklar sizi. Neyse Aysel'i aldık aşağı. Diğer bokböceklerine ibret olsun.
Birkaç ay evvel Karıncayiyen Murtaza'dan bile büyük birkaç yaratıkla karşılaştık. İnsanmıymış neymiş adları.Geçen günkü olaydan beri onlardan uzak durmaya çalışıyoruz. Ne psikopat şeyler bunlar ya! 3354 Hasan'ı 2 lokma yiyecek için ezerek feci şekilde öldürmüşler.Sonra olay mahaline giden ekibi de biyolojik silahlarla bertaraf etmişler.
Bir arkadaş insan yaratıklarının ince ince kesilmiş ağaçlardan yapılmış eşyalarını bulmuş. O eşyanın üzerinde gezerken, üzerinde çeşitli semboller olduğunu farkettim. Zeki yaratıklar galiba bu insanlar,bizim gibi yazıları var. Hemen çözüp öğreniverdim.
Bu şeylerden birinde che garava mı gerova mı ne öyle birinden söz ediyor. Harflerçok büyük olduğundan daha tam okuyamadım.Dolaş dolaş canım çıkıyor be!
İsyanımda ondan esinlenmeyi planlıyorum,hele iyice bir okuyayım da.
Büyük isyan çok yakında! Bana şans dile günlük.

9279 Ahmet
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...