Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık lvl 70 druid @ burning legion

Enginar

Öne çıkan mesajlar

oyunu biraktigim icin accountu satmaya karar verdim. oyuna release den 1-2 hafta sonra basladim. karakterin adı Muho olup karakter ben oyunu birakana kadar default taydi. serverda kimseye bi yamuğum olmamistir :p. gear sayesinde basvurdugunuz bi cok guilde rahatlikla alinirsiniz. (tbc öncesi en iyi gearli druidlerdendim) karakterin itemlari ve talentlari şu şekildedir ; http://ctprofiles.net/284255

girmeye üşenenler icin söliyim karakterde 5 parca t3 mevcut (gerisi naxx ve aq epicleri ve tbc mavileri) ve 1.5k civari +healing olmasi lazim. fly form alinmiştir ama epic flying mount yok. karakterde 1k üstü gold var ve normal epic mount olarak talbuk alınmıştır (yay :p). melee den cok zevk almadigim icin spl dmg gear topladim ama bankada feral gearda mevcuttur (agirliği spl dmg a verdim tabiiki). proffession olarak alchemy ve herb 375 e kadar kasilmiş olup potion mastery alinmiştir. daha fazla bilgi icin pm atabilir ya da threadden sorabilirsiniz

fiyat olarak 400 milyon düşünüyorum. oha, çüş, wtf, o fiyata satamazsin vs gibi yorumlar yazmak isteyenede kapim sonuna kadar acik :). 2 senedir geceli gündüzlü oynadigim karakteri ciklet parasina satmak istemiyorum acikcasi :).

accountta ayrıca bi lvl 61 hunter (boomer) ve lvl 10-20 arasi bi ton char bulunmaktadır :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...