Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Sitelerine Erişim Problemi


Mumu

Öne çıkan mesajlar

çalıştığım erde web sitelerine erişim websense adlı bir program(olduğunu düşündüğüm birşey de olabilir) yardımıyla kısıtlanıyor. ağ bağlantısı altındayım. belli sitelere erişemiyorum, msn'e bağlanamıyorum. yapaibleceğim bir şey var mı sizce? proxy ayarlarına erişimim admistrator yetkisi olmadığından yüzde yüz değil. fakat proxyi devre dışı bırakmayı başardım bir etkisi olmadı.

yardıma ihtiyacım var. teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizim okuldan internete girerken böyle bişey yapıyolardı. ftpler filan kapalıydı. msn açılmıyodu. biz de naparız diye bi araştrıdık. bir iki yol bulduk ama bi arkadaşın bilgi işlemden tespit edildiğini ve websense'i ( bizdeki dansguardiandı ) atlatırsa mac numarasından bulunup ceza alınabileceğini öğrendik. biz de daha fazla uğraşmadık.

ama googledan bi aratırsan bişeyler çıkıyo. hatta burda bi konu açmıştım ben bunula ilgili orda da vardı bişeyler bi aratırsan çıkar bulursun belki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya da binary halini bulursa indirecek, ya da binary si verilen browser turu bulacak onu kullanacak..

edit: ama bu cozumde de kesi baglanabilirsin diye bisi yok, muhtemelen content filtering oldugu icin hangi browser i kullandiginda farketmez ama denemende yarar var..

edit2: bunu buldum bak

http://www.kejut.com/operaportable

[ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 15:56 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizim okuldada oyun sitelerine falan girilmiyor msn erişimi okul öğretmenleri administratorları şifreleeyerek kökten çözdüler msn kurulmuyor bile.. ama ancak yukarda verilen link var www.anonymouse.org bu site sayesinde istenilen siteye erişim mümkün... msn konusunda arkadaşım windowsun kullanıcı hesapları açığını bulmuş guseti admin yapıp normal admin kullanıcısını bu acık sayesinde silmek mümkün.. işin detaylarını anlatmadı ama araştırırsanız belki bulabilirsiniz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
megaupload a ulasmak icin cesitli free web proxy ler deniyorum.

www.anonymouse.org : calistirmadi
http://www.guardster.com/ : tam istedigim gibi calistiriyor , fakat ucretli. bir sure ucretsiz kullandiriyor, sonra uyelik istiyor.

baska web proxy ler denedim, baska ulkelerden gosterdi beni fakat javascript sorunu veya degisik sorunlar oldu saniye saydiktan sonra.

simdiden tesekkur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...