Sensible Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Son Perde Tek bir söz bahşetmiş Çözülen buzullar gibi Yıllardır donuk olan Mühürlü dudakları Rolünü ararmış meğer Ararmış,bulamazmış Ve umut ona geldiğinde Günlerce ağlamış Hüzün ki keskinmiş o gece Pervasızca girmiş ruhlara Ve kral acıyla düştüğünde Ağlamışlar son perdene Riyakar aşk vurmuş Vurmuş ki acısın Ama umursamamış o Rimelini sürmüş yine ve oyununu oynamış. Gece Hayat loştur akşamın gözünde Ne kadar bağırırsan bağır Yetmez ışık sesini duyurmana ve söndükçe hayatın parıltısı Zafer nidaları atar gece ve fısıldar kulaklarına: "Gel hadi kollarıma Kaçma benden seni serseri Boğazındayım tan vaktinde Şafağa kadar benimsin" Her Saldırgan esintisinde Soluyorum zehrini Bir nefes daha Hayırsız sabaha kadar Tek sahip olduğum Gitarım ve bu anlamsız melankoli Şarkılar suskun Dedim ya,gece yutuyor sesimi Ama ben seni suçlamıyorum Bana bütün yaptıklarına rağmen Ben seni seviyorum gece, seni seviyorum. Maviden Siyaha (Bunun bestesini de yaptım) :) Mavi dönüyor yine siyaha Usulca kaçıyor Güneş Sahte gölgeler kalacak sadece Bak! Saat yedi oldu yine Kızıl da kayboldu,gördün mü? Bu tenha tepeden İstanbul'u seyrederim ben Her kırgın,zalim gece Ağlarım denize Es rüzgar Savur beni de Ey kız kulesi! Nerede saçların nerede? Dalgalansa gözyaşlarımla İstanbul duy beni! Issız,sessiz,yeşilim şimdi Ay terkederken eşlerini Siyah dönüyor yine maviye İhtişam parlayacak denizden Bak! Saat yedi oldu yine Kızıl da orada,gördün mü? Kırmızı Soğuk iklimdeydiz hep yaz bize uğramaz buluttan duvarımız var bulamadık güneşi hiç ve sonunda o geldi gülümsemesi ve kırmızı saçlarıyla kan kırmızı saçları Sen ki kan kırmızı o kırmızı ki alevin bile kıskandığı o kadar masumsun ki ve sen ki masumiyet onun durgun dudaklarında bir katil gibi sessiz ve buz gibi sakin ne olur konuş biraz nedendir bu sessizlik nedendir bu korku ve nedendir bu sır bırak kahrolsun yıkılsın bu aşk çünkü kırmızı aşkın değil, öfkenin rengidir
Öne çıkan mesajlar