forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 external hdd veya dvd yoluyla istanbul/avrupa yakasında sezon 1-7 arası olsun, ingilizce ve türkçe altyazısının da olması güzel olur. aramakla uğraşmıyım kaç gb tutuyorsa ona denk gelen istediğiniz dizi/film vericem, o da olmadı, sizde aşağıdakilerin hepsi var veya eksik geldi, gb başına üstünü parayla tamamlarım. bunun dışında benim arşivim yok, ben şu filmi/diziyi istiyorum diyenlere de paylaşım açık, ama öncelik gilmore girls te listeler: dizi film daha fazla dizi altyazıları vardır hepsinin. müracat: özel mesaj [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 20:14 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 update: The Lost Room, Criminal Minds Se2, ve How i met your mother(1 haftaya orjinal yayınla senkronize hale gelir) da mevcuttur. bir de scrubs se1,se2,se4,se5,se6 yı takas yoluyla edinmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 http://www.buaykotamdolmasin.com diycem reklam olcak, olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 zararı yok uplanmış olur --- bu arada karar değiştirdim; çevre illere kargoyu alıcı üstlenirse gönderim yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 according to jim plawres sanshiro bunları da ariyorum http://users.free.swifthost.net/forgiver/arsiv.htm bu da daha düzenli sayfam; gerçi en fazla link kısayolu var ama olsun ekleyeyim dedim. bir de ilk msjdaki linkler de daha okunabilir hale getirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 forgiver dağıtımın ilk müşterisi olarak ürünü aldım.tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 rica ederim, walla kolay oldu benim içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Gilmore Girls e kavuştum nihayet, Gilth'e teşekkürler. according to jim arıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 up for according to jim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ali sen naptın ya:)) süper arşiv yapmişsin,arayıpta bi türlü bulamadığım bi sürrü film var,şimdi sen bunnarı her isteyene gönderiyomusun ücreti karşiliği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 şimdiye kadar gönderdim :) aldığım hddlerin parası çıkana kadar devam dvd başı 3 ytl bu arada ama 5 dvdden sonra 2.5 ytl ye filan düşüyor, ertem sana daha da ucuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 hmm tmm,ben şu listeye bida bakim,şöle 10 tane dvd alsam bunnarın kargosu ne kadar tuarki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar