BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 evet arkadaşlar slapping bilen varsa bana öğretebilirmi kendi kendime çözmeye çalışıyorum ama bazı yerleri yapamıyorum sanırım... İstanbul'da hatta Kadıköy yakasından bir babayiğit çıkarsa süper olur[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 çıkmıo öle adamlar yane boşuna ümit baglma a bi hoca bul kendine mesela ben sna pentagram dan tarkanın numarasını bulabilirim..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 tamam numarasını aldım diyelim... fiyatı nedir? ne değildir? kaç derste öğretecek neyse sen bana pm den gönder numarasını öğretebilecekolan varsa help plz[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ders başı 20 falandır sen ne kadar çok çalışırsan okadar çabuk biter numarayı yarın alırım niyetliysen yane oyuncak degil al da bakarım olayı degil istiosan alcam istemiosan ugrasmıım[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 yok işte biraz daha araştıracam hiç bir sonuç alamazsam en son onu ararım olay parada değil[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 adam sana sadece slapiing ögretmez yane gidip ders alcaksın bass calmayı gorenceksin[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 işte olayo... ben çalmayı biliyorum ama slappingi yapamıyorum[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 hmm çalmayı bilme anlayışı kişiden kişiye değişir slpiing ögrenmek için internetten araştır..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar