Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Tahmin alayım ben 20 saat felan girdiydim kaç gelir ?[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Yok ben karar verdim bizim burdaki telekom kendi kafasına göre yazıyor şu sene içersinde en uzun süreli nette kaldığım ay bu aydı 130 geldi hönk oldum yana 200milyon ayırmıştım net parası için günden güne kendi kafalarınca birşeyler uydurdukları konusunda karar verdim.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 said: Sintisyzer, 14 September 2003 00:20 tarihinde demiş ki: allahım ya banada 120m gelmiş. inanamıyorum rumeli hisarında kablo olmadıgına[hline] andır pörmınınt konstrakşın sorma ya... nipetiye caddesinin ust kisminda yok alt tarafinda var >:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar