Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS Tenis

Mendoza

Öne çıkan mesajlar

Merhaba herkeze,
Bu bölümü biraz daha canlandırmak adına bir öneride bulunma ihtiyacı duydum. Photoshop tenis'i yapsak nasıl olur. Daha önce Zoque forumlarında yapılıyordu ve ortaya çok güzel çalışmalar çıkıyordu. Ayrıca PS'ye yeni başlayan arkadaşlara da çok güzel bir çalışma kaynağı olur. Kısaca Tenis nedir onu açıklıyayım. Biri bir adet resim koyuyor. Bu resim herhangi bir obje, görüntü, fotoğraf yada bunun gibi birşey olabilir. Daha sonra diğer herkez bu resmi baz alarak kendi hayal güçlerine ve isteklerine göre çalışmalar yapıyorlar. Ortaya çok güzel şeyler çıkabiliyor bazen. Ama bunun için sürekli katılım gerekli, zira bir süre sonra insanlar sıkılıyorlar, çünkü gönderilen resime sadece 3-4 alternatif çalışma yapılmış oluyor. Sonuç olarak PS Tenis'i başlatabilir fakat katılım gerekli. Ben sürekli katılabilirim (Bu katılım da haftada kişi başına 1 veya 2 kere olsa yeter bence, yeterli üyeye sahibiz sanırım) diyen arkadaşlar buraya post atarlarsa iyi olur.
Hepinize iyi eğlenceler, iyi çalışmalar...
Sosyal ağlarda paylaş

şu an değil ama belki bir süre sonra ben de katılabilirim

PS tenisi denen şeyin ne olduğunu merak edenler bu adresten süper örneklerini görebilir.Battle olarak bilinir yabancı alemlerde.Photoshop kullanılarak 2 kişinin (daha fazla da olur aslında ama genelde 2 kişi yapılır moku çıkmasın diye) birbirinin resimlerini değiştirerek yetenek sergilemesidir.Belirli bir konsepte sahip olabilir veya olmaya da bilir.Kuralları da değişir, nasıl isterseniz öyle yaparsınız.Atıyorum der ki : "Font kullanmadan bilmemne efekti olmadan futbol konulu battle".
Anlamak için en iyisi yukarıdaki adrese girip kendiniz görmeniz.[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş

nukem onların kendi kuralları var, kimisinde konu sapması normal.

mesela ben battle yaparsam kesinlikle sıfırdan birşey olmasın isterim , illahi bir önceki resimden ufak ta olsa bir parça kalsın isterim, yani tamamen isteğe göre, onlar öyle bir kural konmadan yapılmışlar.

kuralları battle başlamadan kendimiz belirliyoruz güzelliği burada, istediğimiz gibi takılıyoruz yani[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar psd olarak değil, jpeg olarak koyucaz buraya. Psd gereksiz olur. Eğer çok beğenirseniz yapılanı PM den sorarsınız yada burdan ve özellikle psd sini upload etmesini isterseniz. Ayrıca ben bilmiyorum, o yüzden korkuyorum, dalga geçeceksiniz diyen arkadaşlarım sakın öyle düşünmesin. Bence PS sini geliştirmek isteyenlerin en rahat çalışma ortamı Tenis'te oluyor. Hem de çok zevkli oluyor. Ayrıca Tenis benim ilk başlardaki konu bulamama, bir yerden başlayamama (ki bu hemen hemen her yeni başlayanda olur) sorunumu yenmişti. Ayrıca zaten kimse sizin çalışmanıza yorum yapmıyacak. Sadece diğer çalışmaları görüp kendi çalışmasının farkını anlayacak. Tenis böyle birşey. Tabi ara sıra yorum yapanlar, nasıl yaptın diye soranlar da oluyor o ayrı. Oturup uzun uzun anlatabilecek olan veya psd sini koyabilecek olan arkadaşlarımız varsa çok güzel olur. O ayrı... O zaman ben ilk resmi koyup başlıyorum. Herkeze Hayırlı Olsun !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...