Sylian Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Ilk olarak soyle bir macro yapmaniz lazim: /console pitchlimit 99999999 bunu ucarken kullanin Duzelmek icin ise: /console pitchlimit 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 aaa ne ilginçmiş bu.. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Bunu bende yazıcaktım aklımdaydı da unuttum. Hoş birşey, ilk birisini ters uçarken gördüğümde çok fazla oynadığımı gözlerimi dinlendirmem gerektiğini falan düşünmüştüm. Meğer gerçekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 ben mi yapamadım nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 yapamadim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 hmm arkadaslar bu ozellik camerayi 360 derece her tarafa dondurebilmenizi sagliyor yani ters ucmak icin mouse ile kamerayi iyice dondurmeniz lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 zaten ucarken kamerayı istedigimiz gibi donduruyoruz 360 derece. yazdım bende de bişey değişmedi aynı şekilde ucuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 I ıh 180 derece dondurebiliyorsunuz normalde =S neyse ss cekip koyarim Edit: Kamerayi surekli yukari dogru oynatin ekraniniz ters yuz olacak [spo][/spo] [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 18:28 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 18:28 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 hee böyle ters. e bunun ne anlamı var ki, "birini görmüştüm ters uçuyodu" diyince arkadas, ben de nasreddin hocanın eşşeğine ters bindiği gibi falan sandım. ya da geri geri ucuyo dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 ters ucunca basiniz goge mi eriyo, ermiyo, belki yere eger ama o da saglikli olmaz. o yuzden gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 yok yav tatlı oluyo böle manevra falan yapıyosun rollar mollar iyi yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 dar alanda ucarken oraya buraya carpıonuz ama gökyüzünde hoş manevralar yapılabiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 sanırım onun sbebebi char box'umuz ters ucuşa uyum sağlamıyo sabit kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 fantastikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar