Toledor Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Rüyamda gördüğüm şey Bana göre paradox sana göre dejavu Aşk inanılmaz birşey Her gece sıcak yatakti uykuyu reddedişim... Odanın karanlığında garip alemlere boğuşuyorum Düşünce havuzunda rüyalara dalışım.. Kimi zaman Ejdarhayım Minik prensesi lanet prens bozuntularından koruyorum Bazen sinbad ım Gemimde aşk dalgalarını ağırlıyorum Alaaddin olmasada ortalarda Bana her dokunuşunda Gazı bitik lambamda ortalığı aydınlatıyorum.. Avucumdaki yumuşak şey Bana göre kar sana göre pamuk Aşk beyaz birşey Karla kaplı dağların zirvesine ulaşıyorum Soğuk meltemler esiyor Bedenimi çoktan birleştirmişim rüzgarlarla Issız duyguların pamuk tarlalarına Adının sıcaklığını fısıldıyorum.. Midemdeki garip şey Sana göre süt bana göre çikolata Aşk tatlı birşey Her sabah aynı olay; Gözümü açışımda bir kağıt elimde Sanırım üzerinde resmimizin olduğu: Siyah ördek beyaz penguen. Ayrı iklimlerde olsa aynı hisler içimde Sonrasında uykulu kahvaltı Kimi zaman mesut hazılıyor kimi zaman ben Ne yersem yiyeyim Mahmurluğumu atamasamda üzerimden Dudaklarımdaki hala senin tadın Bunu anlamak çok kolay Kalbimin atmasını sağlayan şey Sana göre kan bana göre adın Aşk senin gibi birşey... Kiev günlerinden amatör bir çalışmam
Öne çıkan mesajlar