Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 simdi elektirik gitti geldi makinayi bi actim firefox butun yer imlerini hopurdetmis bunanri nasil restore edebilirim bilen varmi?
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 nese hallettim firefox yedekleri C:Documents and SettingsUsernameApplication DataMozillaFirefoxProfileshebelehublebookmarkbackups altinda tutuyormus yaziyimda ielrde ayni sorunu yasiyan olursa faydalanabilsin
nedanko Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mozbackup ile arada bir backup alirsan bu tip sorunlarda kurtarma imkanin olur. Herseyi backupliyor, guzel bi program.. http://mozbackup.jasnapaka.com/
nocom Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 viktor o sorun bendede oldu, elektrikler gitti geldi, yeni sekme yeri gitti. her seferinde o imleci atmak zorunda kalıyorum. save etmiyor. nasıl yaptıgını anlatırmısın ? sitesindekileri denedim malesef yardımcı olmadı.
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Bir de Foxmarks var Bookmarklerini her 20-30 dakkada bir websitesine upload ediyor, sonra başka bir bilgisayara geçtiğinde veya bookmarklerin kaybolduğunda tekrar yükleyebiliyorsun.
nocom Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Hergonan ve Viktor tşk ederim sorunu hallettim.
Öne çıkan mesajlar