Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 simdi elektirik gitti geldi makinayi bi actim firefox butun yer imlerini hopurdetmis bunanri nasil restore edebilirim bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 nese hallettim firefox yedekleri C:Documents and SettingsUsernameApplication DataMozillaFirefoxProfileshebelehublebookmarkbackups altinda tutuyormus yaziyimda ielrde ayni sorunu yasiyan olursa faydalanabilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mozbackup ile arada bir backup alirsan bu tip sorunlarda kurtarma imkanin olur. Herseyi backupliyor, guzel bi program.. http://mozbackup.jasnapaka.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 viktor o sorun bendede oldu, elektrikler gitti geldi, yeni sekme yeri gitti. her seferinde o imleci atmak zorunda kalıyorum. save etmiyor. nasıl yaptıgını anlatırmısın ? sitesindekileri denedim malesef yardımcı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Bir de Foxmarks var Bookmarklerini her 20-30 dakkada bir websitesine upload ediyor, sonra başka bir bilgisayara geçtiğinde veya bookmarklerin kaybolduğunda tekrar yükleyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Hergonan ve Viktor tşk ederim sorunu hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar