10ur Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 arkadaşlar şimdi benim accountumun süresi bitti guestp + 1 aylık oyun süresi...bunun üzerine yeniden almayı düşünüyorum ama kredi kartım yok prepaid card edinebileceğim biryer varmı yada alternatif çözüm yolları??bir başka olay ise yeniden box alsam olur mu? yada tbc alsam 1 ay daha gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 yok yenı paket alarak 1 ay daha aynı accle oynıyamazsın, oyun izin verse cuzdan izin vermez. prepaid kartlar var sanırım turkiyede satılıyodular bi ara ama akibetleri nedir şu anda bilemiyorum, bende yapabilceğin en iyi şey bi abine gidip veya ablana abi/apla ben sana para veririyim en benım wow'u öde super olur dimi demek olcuaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ehehe zaten o apla veya abi izin vermediği için oynıyamıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 o zaman apla abi bul kendine vardır etrafta kesin.... olmadı ikna ediceksin, yaşın kac bu arada yanlış anlama cözüm bulabilmek icin soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 16 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bu genc kart menc kart olayalrına giremiyomusun 16 yaşında... yoksa onlar sadece birinin alt-kartı olarakmı cıkarılabiliniyo? pre-paid icidne en son toysaras ta falan var diyoalrdı veya d&n larda bi onları yokla. başka bi cozum gelmiyo aklıma, ha prempaid düşünüyosan ve oyunda tutuysa bende 6 aylık al mümkünse, cunki ehr ay hem prepaid'e hemde aylık ödemeye hem uğraşma hem daha pahalıya gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 maalesef onlar sadecer ek kart olarak çıkıyo=(( bulsam 6 aylık alıcam zaten =) wow aşkıyla yanıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Annenin yanina git, boyle yap : ) http://www.youtube.com/watch?v=osCyV6NTSyA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 izmirde benim için kredi kartını yazacak bi abi aranıyor :P 3 aylık parası +20 ytl vereceim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar