Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Başka bir uzaylı(?) istila değişim dizisi. Biraz 4400 biraz fakülte havası var dizide. Oyuncular arasında Prison Breaktaki ajan Mahone var. Bunun dışında başka dizilerden oyuncularda var ama şu an isimlerine bakmadım. 22 bölümü mevcut. Yine boş vaktiniz varsa izlenebilir düzeyde bir dizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 nerede yayınlanıyor? torrent'te vardır heralde? dimi? merak ettim. 4400'ü sevmiştim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Yok artık yayınlanmıyor 22bölüm sonunda bitmiş. Torrente varmıdır bilmiyorum ama emulde rahatlıkla bukabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 yazın yayınlanan diziler arasında sanırım invasion. ilk sezonu fena degildi, sezon sonu da iyiydi baya. sanırım yaza dogru 2. sezon baslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar