kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Dershanedeki hocalar konuşurken işitmiştim: Kaç tane rakam vardır ? Basit gibi görünebilir ancak baya düşündürücü bir soru.. :)[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 10 [Bu mesaj arcane tarafından 01 Mart 2003 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 10 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ve 0[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 olm nesi düşündürücü bunun?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 10'luk düzende 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 sonsuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 bu konu hakkında birçok rivayet vardır kimileri bunun bir efsane olduğunu söyler kimileri 100 150 tane var der bilemiyorum[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 öncelikle "Rakam nedir?" sorusunun cevabını verelim... sonra kaç tane olduklarını bulabiliriz :) yada varlıklarını olmadan kabul edebiliriz tıpkı tanrının var oldup olmadığını kanıtlayamamıza rağmen hissetmemiz gibi Isn't it funny? Let's try something else (hmm bu laf hoşuma gitti imzamda kullaniiim)[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: Ra_d, 01 Mart 2003 00:24 tarihinde demiş ki: olm nesi düşündürücü bunun?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Dediğim gibi kolay bir soru olabilir ama düşündürücü çünkü matematik biliyorum diye geçinen ama rakamla sayı arasındaki ufacık farklı bilmeyen bir sürü kişi var :)[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ne alakası var ki sadece bir şey duydum ve paylaşmak istedim..[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 10 duzenın uzerine cıktıgın zaman 10 luk ile arasında bir fark kalmazki Ormegin (119928)16 duzende bunu ne die okursunuz yani 10 adet rakam vardir ve rakamlar bana kalırsa sayi tabanlari ile alaksi yoktur =)[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 bone ne guzel soylemis okuyun ogrenin 6@6 th3 k3nk13r[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; ) [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 01 Mart 2003 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 wanderer buna verilecek en güzel cevap şeydir dimi n, where n is the name number of the system :P[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ehe dogrudur :)[hline]Kings of Chaos'a ben de basladim.Arada tiklayiverin ; ) [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 01 Mart 2003 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar