Cintonik Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Dk 17 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Dk.60 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 İkinci yarıda son zamanlardaki oyunumuzdan çok daha iyi oynadık ama hala Fenerbahce gibi oynamıyoruz. Alex uzun bir süredir hiç bu kadar istekli görünmemişti sanırım sözleşme konusunda istedigi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 net skor,darisi trabzonun basina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 fener sampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ilk yarı acaba fener puan kaybedermi die düşündüm ama ikinci yarıda konya maçı fenere verdi resmen. geçen haftada trabzon karşısında bunu yaşadılar. konya bunu çözmezse işleri çok zor olur ileriki haftalarda. fener 2. yarı o kadar iyi değildi ama son haftalara göre çok iyidi. fener maçı kazanmayı hak etmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ben hala fb nin iyi oynamadğını düşünüyorum ... bu futbolla yerel başarılar yakalanabilir ... onunda bir garantisi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar